Bindweefselmassage

In deze behandeling reinigen en scrubben we de huid. Hierna volgt de bindweefselmassage en we sluiten af met een ampul van hyaluronzuur.

Aanbevolen wordt deze massages in kuurverband te doen gedurende minimaal 6 weken, 1x per week. Het onderhouden van het effect kan vervolgens door 1x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage.

Bindweefselmassage is een massage van het gezicht die verbeterend werkt op de huid, waardoor die weer gaat stralen. Het is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Met stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de elasticiteit, de aanmaak van collageen en de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd.

Huidverbetering dankzij bindweefselmassages

De kwaliteit van de huid kan na een kuur bindweefselmassages sterk verbeteren, doordat het bindweefsel zichzelf vernieuwt en de verklevingen los komen. De huid is met behulp van de bindweefselmassages meer in staat om zichzelf te verjongen, te verstevigen en te verbeteren.

Waarom een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel preventief als bij huidproblemen of klachten worden ingezet.

45 min.
Kuur


72,50
392,50

Bindweefselmassage kan worden toegepast bij de volgende huidtoestanden/-aandoeningen
-  Rimpels en fijne lijntjes (zeer geschikt als anti-aging behandeling)
-  Verslapte huid
-  Acne (zonder actieve ontstekingen)
-  Rosacea (zonder actieve ontstekingen)
-  Couperose

Bij de volgende klachten kan bindweefselmassage niet worden toegepast:
-  Koorts
-  Hartklachten
-  Bloeddrukproblemen
-  Algehele malaise
-  Hemofilie
-  Maligne tumoren
-  Na de zevende maand zwangerschap
-  Bepaalde medicijnen
   (bloedverdunners en corticosteroïden)