Fruitzuurpeeling

In deze behandeling reinigen we de huid. Onzuiverheden worden verwijderd. Peeling wordt aanbracht (± 10-15 min). Vervolgens het aloë vera masker en afsluitend een serum als nabehandeling voor de peeling.

De beste resultaten worden bereikt met een kuur van 3x in 6 weken.

De fruitzuurpeeling is gemaakt op basis van glycolzuur, een zuur dat al in je huid voorkomt. Dit maakt de peeling uiterst mild, maar tegelijkertijd ook zeer effectief. Ook de productie van collageen- en elastinevezels wordt geactiveerd.

Het resultaat van fruitzuur peeling:


-  De verwijdering van de dode huidcellen versnelt de celdeling, dus de aanmaak van nieuwe cellen.
-  De aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd waardoor de lederhuid dikker wordt en de bloedvaatjes in de huid minder zichtbaar zullen zijn. De huid wordt dus steviger.
-  De waterbindende capaciteit van de hoornlaag neemt toe waardoor de huid soepeler wordt.
-  De versnelde celdeling zorgt voor een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuid cellen. Pigmentaties worden lichter.
-  Glycolzuur zuivert de poriën diep en werkt ontstekingsremmend. Talg zal de huid minder snel verstoppen, hetgeen minder ontstekingen veroorzaakt.

Een fruitzuurpeeling in onze schoonheidssalon in Amsterdam

De schoonheidssalon van Natuurlijk bij Mireille is gevestigd in het mooie Amsterdam-Zuid. Wil jij langskomen voor een fruitzuurpeeling? Boek gerust een afspraak of bekijk de andere gezichtsbehandelingen.

60 min.
Kuur


87,50
237,50